Rostfritt stål T-shirt

chatta nu
Produktinformation

En rört-tee är en typ av rörbeslag som är utformad för att förena rörledningar. Med en rört-tee kan en rörmokare kombinera eller dela flödet av två separata rör. I allmänhet används en standardrörte-tee för att sammanfoga rör med samma diameter. Dock kan tee också användas för att förena rör med olika diametrar när det innehåller en reducerare. Våra rör tees kan tillverkas av ett brett sortiment av material för att passa behoven i olika applikationer. För att uppfylla kraven från internationella kunder kan den dessutom göras enligt en mängd olika standarder, såsom ASME, DIN, JIS, EN, etc.

Vi erbjuder sanitära rördelar, rostfritt stål sanitära armaturer och rostfritt stål rörbeslag som tillverkas med rostfritt stål med optimal kvalitet. Vårt breda sortiment av sanitärt rostfritt stål tee är känt bland kundens på grund av dess draghållfasthet. Dessa stålrörskopplingar i olika kvaliteter och finish efter behov.

Stainless Steel Tee manufacturers

Rostfritt stål Tee-tillverkare


Stainless Steel Tee suppliers

Stainless Steel Tee leverantörer


Stainless Steel Tee price

Rostfritt stål tee pris


Specifikationer:
1. Storlek: DN25-DN100, 1 "- 4"
2. Standarder: ISO, IDF, DIN, SMS, 3A
3. Material: SUS304, SUS316L
4. Filtreringsprecision: 0,45, 0,10, 0,65, 1,0, 3,0, 5,0, 10,0 (um)
5. Filtermaterial: polytetrafluoroetylen (PTFE), polypropylen (PP), polyetersulfon (PES / PS), PVDF (PVDF), nylon (N6, N66), blandning fin (CN - CA)
6. Arbetstemperatur: <>
7. Filtermängd: 1-14. (a)
8. Anslutande former: svetsning, ormbunke, gänga, fläns
9. Tätningsmaterial: EPDM, FPM


typer:
BS Pull Tee
SMS tee
3A tee
Klämma ut


Yta:
Insida ytbehandling: Ra≤0,8μm / 1.6μm
Ytterbehandling: Ra≤0,8μm / 1.6μm


Ansökan:
Ultren rent vatten och filtrering; Ultren ren elektronisk kemisk lösning filtrering; Jäsningstank, tankar, ingrediensburkar, Sterilt avgaser, inloppsfiltrering; Elektronisk industriell filtrering med hög renhet.


Med bred erfarenhet och expertis är Beall Industry Group en av de ledande tillverkare och leverantörer av rostfritt stål. Vi har hundratals högkvalificerade arbetare till din tjänst. Vänligen vara säker på att få det konkurrenskraftiga priset rostfritt stål tee till salu hos oss.


Förfrågning