904L Rostfritt stålplåt / plåt

904L Rostfritt stålplåt / plåt
chatta nu
Produktinformation
Beall Industry Group är med en bred erfarenhet och expertis en av de ledande tillverkare och leverantörer av 904l rostfritt stål. Vi har hundratals högkvalificerade arbetstagare till din tjänst. Var försiktig för att få det konkurrenskraftiga priset 904l rostfritt stålplåt / tallrik till salu hos oss.

904L / N08904 rostfritt stålplåt är hög korrosionsbeständighet i ett brett spektrum av processmiljöer. .Vi håller ca 5000-10000 metriska rostfritt stål i lager månadsvis. Som den stora aktieägaren i Kina erbjuder vi de bästa priserna, kvaliteten, supporten och snabb leveranstid

904L (UNS N08904) legering av rostfritt stål är ett super austenitiskt rostfritt stål som är konstruerat för måttlig till hög korrosionsbeständighet i ett brett spektrum av processmiljöer. Kombinationen av högkrom och nickelhalt, i kombination med tillsatser av molybden och koppar, säkerställer god till utmärkt korrosionsbeständighet.

Med sin höglegerade kemi - 25% nickel och 4,5% molybden, ger 904L bra kloridspänningskorrosionsbeständighet, grop och allmän korrosionsbeständighet överlägsen 316L och 317L molybdenförstärkt rostfritt stål.

Alloy 904L var ursprungligen utvecklad för att motstå miljöer som innehåller utspädd svavelsyra. Det ger också gott motstånd mot andra oorganiska syror, såsom het fosforsyra samt de flesta organiska syror.


Förfrågning